divendres, 12 de juny del 2009

Aclariment al Sr. Nicolau

He de dir-li que l´afirmació que vostè fa, Sr. Nicolau, és falsa. La partida destinada a retribució de càrrecs electes (regidors i alcalde), per a l´exercici 2008, govern AIR-PSC, va ser de 50.000 €, mentre que, enguany, amb el govern de CiU ha estat de 45.200€, 4.800€ menys.
El meu salari com a alcalde és de 1.258,20€ nets al mes, el que suposa 1.500€ al mes bruts. El meu antecessor del grup AIR-PSC, els darrers 5 mesos va cobrar de mitjana 1.506,51€ nets en concepte d´indemnitzacions i no com a salari, com hauria de ser legalment, amb la corresponent retenció i seguretat social. Per tant, la remuneració que rebo és sensiblement inferior a la del Sr. Gironès.

La indemnització que els regidors a l´oposició perceben per assistir als plens, ara, és de 60€ per Ple, mentre que, en l´època del Sr. Gironès, era de 20€. És a dir, actualment aquests cobren 40€ més per Ple, tot i que la partida global és més baixa.

El Sr. Gironès, mentre va ser alcalde, va continuar exercint la seva professió de metge, la qual cosa havia de compatibilitzar amb les tasques de batlle. De la mateixa manera, jo concilio aquesta tasca pública amb la meva feina privada de constructor. La compatibilitat requereix una ocupació a temps parcial, per la qual cosa declaro una dedicació de 20 hores setmanals a les funcions de president del consistori, declaració que, tot i que és obligatòria, el Sr. Gironès no va fer mai.

Però és evident que qualsevol alcalde ho és les 24 hores del dia, i la seva dedicació, més enllà de les formalitats, ha de ser total.

Confio que aquest tema hagi quedat definitivament aclarit, ja que sent una qüestió sempre sensible per al ciutadà, ho és mes encara en èpoques de crisi com l´actual, i no s´ha de tractar de forma enganyosa com vostè ho fa.

Narcís Colomé Jordà
Alcalde de Riudarenes
Vota'm al TOP CATALÀ!

Visca la terra, mori el mal govern!

Tots els blocs adherits a aquesta xarxa som blocaires catalans que, des de la nostra llibertat de criteri, pensament i opinió, lluitem per una terra lliure i pròspera.

Seguidors

Dades personals

La meva foto
Riudarenes
Amics de la natura